Ден на народните будители в СО-район „Искър“

2019-10-31
Ден на народните будители в СО-район „Искър“

 

Ценим неуморния труд на учителите и в знак на признателност за трета поредна година район „Искър“ и ОКИ-Дом на културата „Искър“ организират тържествената церемония по награждаване на преподаватели, ученици и художествени дейци в район „Искър“ по повод Деня на народните будители – 1 ноември.
Инициативата се провежда за трета поредна година.
Тази вечер десетки учители от училищата и детските гадини в район „Искър“ получиха почетни плакети, грамоти и значки за постигнати високи резултати в професионалната дейност и за принос в българското образование. Най-добрите ученици от училищата в район „Искър“ бяха отличени за изключителни резултати в образованието си и бяха наградени с художествена литература, грамота и значка. Тази година за първи път бяха отличени и наградени и дейци на просветата – ръководствата на НЧ „Елин Пелин – 1926“, МНЧ „Георги Минчев – 2001“, ОКИ - Дом на културата "Искър", фолклорен състав „Огнените“ с ръководители Петя Григорова и Орлин Иванов.
За доброто настроение на гостите се погрижиха талантливата второкласничка – певицата Биляна Цветкова, танцьорите от „Аватар тийм“ и малките и големи „Огнени“.