4. ОУ "Проф. Джон Атанасов" на посещение в Белгия по програма Еразъм +

2021-11-23
4. ОУ "Проф. Джон Атанасов" на посещение в Белгия по програма Еразъм +
????Поздравяваме учителите и ръководството на 4 ОУ „Проф. Джон Атанасов“ за иновативния подход, по който надграждат с обмяна на чуждестранен опит своя професионализъм.
 
ℹ️В периода от 15 до 19 ноември 2021 г. представители на 4. ОУ са посетили две училища в Белгия - в гр. Тюрнхаут и в гр. Брюксел, по проект Еразъм+ КД 229 "Комуникация в действие".
 
ℹ️Учителите са се срещнали с екип от професионалисти, работещи в мултикултурна среда. Г-жа Доника Борисова и г-жа Боряна Бугарчева са споделили опит с чуждестранните си колеги, като са показали на тях и на белгийските ученици техники за разпознаване на емоциите.
 
????Участието им в проекта и откритите уроци са били отразени от местните медии. А в специално интервю нашите представители са коментирали приликите и разликите в българската и белгийската образователна система.
 
✔️В рамките на проекта директорите на училищата от Белгия, Испания, Германия и България са обсъждали организацията на проекта "Комуникация в действие" и начините на управление по време на пандемията от КОВИД-19.
 
????„Бихме искали да споделим с обществото нашите усилия да се развиваме, като споделяме опит с други европейски страни. Основната ни цел е да мотивираме и други училища да го правят, защото това е много полезно за подобряване на образователната ни система“, съобщават от 4. ОУ!
 
????️Ние им благодарим и им пожелаваме успех!