Награди очакват победителите в кампанията "Предай нататък моето послание и подари любов, надежда и оптимизъм"

2020-11-30
Награди очакват победителите в кампанията "Предай нататък моето послание и подари любов, надежда и оптимизъм"

Кампания „Предай нататък моето послание и подари любов, надежда и оптимизъм“ стартира в район „Искър“ , организирана от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни с председател кмета на района Ивайло Цеков и с подкрепата на общинския съветник Lorita Radeva.
 

Заедно да преминем през пандемията и да посрещнем Коледните и Новогодишни празници с вяра в по-добро бъдеще е основната цел на инициативата, в която искаме да чуем гласа на децата в район „Искър“ с техните вдъхновяващи послания, които да бъдат подарък за всички нас в тази необичайна ситуация.
 

Всеки ученик от район „Искър“, желаещ да се включи в кампанията, самостоятелно или заедно с приятели от класа си, може да запише видео послание в рамките на до 1,5 мин. със съвет, пожелание, мъдра мисъл, урок от децата към възрастните, как да продължим напред силни, уверени в доброто и с оптимизъм.
 

Заедно с видеото е необходимо да изпратите името си, училището и класа. Победителите ще бъдат разпределени в три възрастови групи 1-4 клас, 5-7 клас и 8-12 клас.
Ваучери за книги и игри очакват нашите победители.
Видео посланията си можете да изпращате на адрес:

  • l.stoeva@raioniskar.bg.
  • Крайният срок е 10 декември 2020 г.

Очакваме Ви, деца!