Район ""Искър"" бе домакин на открит разговорс хората по инициатива на председателя на Стличния общински съвет

2021-10-07
Район ""Искър"" бе домакин на открит разговорс хората по инициатива на председателя на Стличния общински съвет
Открит разговор по важните въпроси за района ни и столицата се проведе по инициатива на председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев в Дом на културата „Искър“ вчера. Домакин на срещата бе кметът на района ни Ивайло Цеков и заедно с общинския съветник и председател на Комисията по опазване на околната среда Лорита Радева и общинския съветник Симеон Колев участваха в обсъждането на поставените теми.
Сред активните граждани на района ни в залата бе олимпийската шампионка по бокс от Токио Стойка Кръстева заедно със съпруга си Борил Кръстев.
Дискутираха се теми, свързани с нуждата от увеличаване на броя на контейнери за текстил, разрешаване на казуса с частните терени, намиращи се в района на парк „Дружба“, почистването на езерото, поддръжката и косенето на междублоковите пространства, темата за закупуването на общинските жилища, както и много други.
 
Благодарим на участниците в срещата за активната гражданска позиция, а също и на председателя на Столичния общински съвет Георги Георгиев за това, че избра именно район „Искър“ да стане първи домакин на поредица срещи в столицата, както и за максималната конкретика в отговорите на всички запитвания като се ангажира отново да дойде в район „Искър“, за да продължим заедно да обсъждаме възможностите за решаването на въпросите, които вълнуват хората.