Районната администрация „Искър“ стартира от днес онлайн фотографски конкурс на тема „Моето любимо място в район „Искър“

2021-10-14
Районната администрация „Искър“ стартира от днес онлайн фотографски конкурс на тема „Моето любимо място в район „Искър“

Районната администрация „Искър“ стартира от днес онлайн фотографски конкурс на тема „Моето любимо място в район „Искър“. 

Предизвикателството „Моето любимо място в район „Искър“ е насочено към всички ученици от 7. до 12. клас, които учат в училище на територията на район „Искър“.  С инициативата искаме да ги провокираме да покажат интересни снимки от района ни. Фотографският конкурс започва на 14 октомври и ще продължи до 14 ноември в 00.00 часа. В този период всички желаещи да се включат трябва да заснемат своята снимка и да я изпратят на email: s.radkova@raioniskar.bg

Снимките на класираните на първите места ще бъдат включени в годишния календар на район „Искър“ за 2022 г., който се разпространява безплатно и популяризира нашия район сред гражданите на София, представители на културни и научни  институции, както и държавни, местни и професионални синдикати, бизнес и други институции и организации.

Снимките могат да бъдат от любимо  място за разходка, отдих или пък кътче, в което децата търсят вдъхновение. Това може да бъде зоната пред блока, нашата пейка, площадка или парк, както и дори само детайл от обща картина, която им дава спокойствие и творчески ентусиазъм.

Деца, запечатвайте Вашите любими места и ни ги изпращайте на имейл адрес: s.radkova@raioniskar.bg  до 14 ноември  включително!

Гласуването ще се осъществява чрез онлайн харесвания (лайкове) и броят им под всяка снимка ще се взема предвид  до приключването на конкурса. Снимките ще бъдат публикувани на фейсбук или интернет страницата на района до 48 часа, след като бъдат одобрени. Те трябва да отговарят на определени условия, които са регламентирани в Правилника на конкурса. Можете да го намерите тук.

Не забравяйте заедно със снимката да посочите и кратко заглавие, информация за местоположението й. Задължително е също да има и информация за автора – две имена, адрес, училище, паралелка и телефон за обратна връзка.

 Участвайте, очакват Ви много интересни награди!