Оригинални идеи представиха младите предприемачи от 108. СУ "Никола Беловеждов"

2021-06-03
Оригинални идеи представиха младите предприемачи от 108. СУ "Никола Беловеждов"

Оригинални химикалки, напълнени с дезинфектант и още много новаторски идеи за създаване на красиви бижута и декорации от рециклиране на пластмаса представиха децата от 108. СУ „Никола Беловеждов“ на всички посетители на събитието на училището днес.

Гости на изложението „Училище за успех“ бяха кметът на район „Искър“ Ивайло Цеков, зам.-кметът Петър Моллов, началник отдел „Образование“ Милена Хаджийска и секретарят на Местната комисия Людмила Стоева, които с интерес  разгледаха щандовете с различни продукти на ученическите фирми. 

Проект за изработване на уникални чанти от пожарникарски шлангове на децата от 108. СУ „Никола Беловеждов“ бе сред 17-те финалисти в младежкия бизнес форум „Изгряващи звезди“ 2021 г., организирано от JA Bulgaria. Децата ще се борят за приза „Най-добра учебна компания на България“ като участват на международния финал през месец юли.


С много ентусиазъм и енергия младите мениджъри на фирми обясниха  предимствата на предлаганите от тях продукти и маркетинговата си стратегия за привличане на бъдещите си клиенти. Кметът на района беше изкушен и си закупи уникален ключодържател с детелина. Той поздрави децата за добрата работа и им пожела много бъдещи успехи в предприемачеството.