Екопавилион отваря врати в парк "Дружба"

2021-09-08
Екопавилион отваря врати в парк "Дружба"
Любимият ни парк „Дружба“ ще е домакин в събота, 11 септември., от 10:30ч. до 13:00ч. на третото издание на прекрасната инициатива на Столична община за обединяване на всички столичани в грижата за природата около нас.
♻️Част от инициативата е изграждането на екопавилион, където можете да донесете със себе си своите ненужни текстил и малки електроуреди, за да ги изхвърлим разделно и да дадем добър пример!
✅ Тук на място ще получите подробна информация за това в кои проекти на Столична община за опазване на въздуха и природата може да се включите и как да бъдете полезни в тази мисия.
От екипа на зам.-кмета по екология на Столична община Десислава Билева са предвидили и поощрителни награди на гражданската отговорност и доброволчеството.
В събитието ще участва и общинският съветник и председател на комисията по екология към Столичния общински съвет Лорита Радева, която е и жител на район "Искър" и благодарение на която в последните години "Искър" стана още по-красив и зелен, тъй като е на първо място по осъществени проекти по програмата на Столична община "Зелена София".
За децата ще има специална забавно-образователна програма, наситена с много игри и емоции.
✅Очакват Ви много настроение и емоции и с четириногите приятели от ОП ” Екоравновесие”, които ще очакват да ги разходите, прегърнете или пък осиновите.
????Заповядайте тази събота между 10:30ч. и 13:00ч. срещу детската площадка в парк “Дружба"!